KERNEFORTÆLLINGEN – JERES VIGTIGSTE HISTORIE

Som tekstforfatter hjælper jeg bl.a. med at få sat ord på jeres kernefortælling. En stærk kernefortælling  hænger ved, så man husker den. Den skal være tydelig i al kommunikation omkring jeres organisation, og de ydelser eller produkter I leverer.

Hvorfor er den vigtig?

Helt kort sagt er kernefortællingen jeres virksomheds eller organisations DNA i bouillon-terning-format. Det er den historie, I gerne vil have, at jeres medarbejdere fortæller til bordherren til festen. Det er historien jeres kunder bringer med sig videre, når de har købt jeres produkt. Historien jeres samarbejdspartnere fortæller, når de anbefaler jer til andre.

Find ind til jeres kernefortælling. Det er jeres historie. Og den vigtigste historie i jeres kommunikation.

Overhovedet.

Få omsat jeres kernefortælling til konkrete produkter

Står I overfor at skulle omsætte jeres kernefortælling til konkrete produkter i form af fx kampagner, nyhedsbreve, annoncer, stillingsopslag? Som tekstforfatter hjælper jeg med at udtrykke netop dén identitet, I ønsker at give videre til jeres kunder og brugere.

Jeg hjælper jer med at forvandle jeres kernefortælling til konkrete budskaber, der retter sig mod de mennesker, I gerne vil have i tale.

Ord. Ord. Ord.

Mit udgangspunkt er altid at kommunikere, så det skaber positiv værdi for brugerne. Det handler om ord. Ord der skaber følelser, ord der påvirker holdninger og ord, der giver nye erkendelser. Ord, der sættes rigtigt sammen, så de danner en historie. Få sat ordene rigtigt sammen, så de danner den historie, I ønsker!

Ring, hvis du ikke kan skrive – 20990410

Måske er I også interessede i, hvad jeg kan som:

JOURNALIST

Kom klart ud med budskaberne og skab relationer til de mennesker, I gerne vil nå.

#BUDSKABER #PR #PRESSE #MÅLGRUPPER #SOME #NYHEDSBREV #DIGITAL #ARTIKLER #INTERVIEW #CASES #PORTRÆT #DEBATINDLÆG

RÅDGIVER

Gør rejsen mod jeres strategiske mål lettere med tydelig intern og ekstern kommunikation.

#STRATEGI #MÅL #ORGANISATION #KOMMUNIKATION #PROJEKTER #HANDLEPLANER #RÅDGIVNING