Kunder og erfaringer

– Vil du også være en af mine tilfredse kunder?

“Trine Frederiksen er en yderst professionel journalist og tekstforfatter – fuld af erfaring, menneskekendskab og humor.

Som konsulent og sparringspartner er Trine det nødvendige kritiske led, når jeg skal ud over rampen med mine budskaber på Facebook, LinkedIn, mit website mm.

Som personlig assistent for seniorer skal fremtoning og ordlyd i mit materiale, såvel på papir som digitalt, være meget velovervejet og yderst kunderettet – tilbagemeldinger fra læsere og nye kunder fortæller, at det virker – invitér KOMMpagniet ind og få endnu større plus på bundlinjen.”

Camilla Rigmor FriboPersonlig assistent for seniorer

“Trine er fagligt meget kompetent , og hun har været rigtig god til at sætte sig ind i målgruppen for vores produkter. Alt i alt en positiv oplevelse.”

Helga BojesenTeamleder, FastholdelsesTaskforce, Undervisningsministeriet

“I Applemoster er jeg så heldig at samarbejde tæt med Trine Frederiksen. Jeg har fx hentet stor hjælp i Trines skarpe indsigter i SoMe, strategisk branding og sparring – også i forhold til at udvikle Applemosters forretningsmodel. Og ikke mindst har Trine en personlighed, som er guld værd i enhver samarbejdsrelation: positiv, tillidsvækkende og empatisk.”

Stine BrynskovCEO, Applemoster

Logo DR

DR’s Akademi for Sociale Medier er et forløb, der skal udvikle kompetencerne hos udvalgte medarbejdere.  Med udgangspunkt i DR’s digitale strategi skulle akademiet løfte social media kompetencer og styrke videndelingen blandt frontløbere i organisationen.

Jeg var  projekt- og netværksleder på akademiet for 40 kompetente medarbejdere fra DR.

#socialmedia #projektleder #facilitering #strategi #mål #digital #publicservice

Blue Chap leverer mobile og brugervenlige it-løsninger til fly operatører. Organisationen ønsker, at deres it-løsning TAILLOG opnår en mere markant og omfattende position på markedet.
Det hjælper jeg med i form af strategiske budskaber, nyt website og mere direkte og aktiv dialog med kunderne fx via sociale medier.

#strategi #web #budskaber #marketing #socialemedier #why #positionering

ScanPipe er Danmarks største specialist i VA-produkter (vand og afløb). Virksomheden befinder sig på et marked med stor konkurrence og i takt med koncernens vækst, er det vigtigt for at kommunikere professionelt. Jeg hjælper derfor ScanPipe med at synliggøre deres projekter, produkter og kundeerfaringer on- og off-line som tekstforfatter og journalist på kampagner, nyhedsbreve, profiltekster og cases.

#cases #PR #tekstforfatter #nyhedsbreve #kampagne #rådgivning #web #profiltekster

Fastholdelses-sekretariatet i Undervisningsministeriet ønskede en professionel journalistisk gennemgang og korrektur af faglige hæfter, som er målrettet ledere og undervisere på erhvervsskolerne. Opgaven bestod primært i at gøre teksterne flydende og “rette det faglige sprog ud”, så det i højere grad blev målrettet de mennesker, som skal bruge dem i deres konkrete arbejde på erhvervsskolerne i Danmark.

#redigering #viden #profiltekster #journalist #korrektur #formidling #fagligformidling

Rigmor er personlig assistent for seniorer. Hun hjælper ældre mennesker med at skabe netop det indhold i deres tilværelse, som de ønsker. Jeg hjælper Rigmor som tekstforfatter med at sætte ord og billeder på alle de ting, hun ønsker at formidle omkring sin virksomhed. Rigmor og jeg har også arbejdet med et strategisk niveau for hendes kommunikation i forhold til at flytte virksomheden i retning af de målsætninger, hun har sat sig som virksomhedsejer.

#rådgivning #tekstforfatter #profiltekster #journalist #redigering #formidling #strategi

Applemoster er et rullende æblemosteri med en mission om at nedbringe mængden af danske æbler, som går til spilde.

Som kommunikationspartner rådgiver jeg Applemoster om målgrupper, skriver profiltekster, laver PR og website, som kan vokse i takt med forretningens behov.

Applemoster blev i 2016 kåret som Årets Socialøkonomiske Iværksætter.

#rådgiver #socialmedia #events #PR #website #profiltekster #forretningsudvikling

Som journalist var jeg nyheds- og magasinredaktør, og på større projekter fungerede jeg som kommunikationsrådgiver, hvor det var mit ansvar at planlægge og eksekvere kommunikationen i store indsatser og projekter på det sociale område som fx Barnetes Reform og vidensportalen om udsatte børn og unge.

I jobbet underviste jeg desuden i koncernens CMS og i “Skriv godt digitalt”, og var den primære sparringspartner for lokale web-redaktører.

#redaktør #web #rådgiver #nyhedsbreve #underviser #strategi #mål #rådgiver #socialmedia

I TopToy Marketing var jeg som webredaktør ansvarlig for koncernens kampagner online på de to hovedsites for BR og Toys’R’us, som tilsammen udkommer i ni sprogversioner.

Som en del af arbejdet udviklede jeg landingpages, lavede wireframes og grundlæggende IA på de to hovedsites. Jeg havde desuden ansvar for koncernens tilstedeværelse på sociale medier og stod for alt lige fra indholdsplaner til konkrete tekster og dialog med kunderne.

#kampagner #web #redaktør #socialmedia #strategi #salg

Som kommunikationskonsulent i Slots- og Ejendomsstyrelsen fungerede jeg som redaktør for organisationens magasin, som web- og nyhedsredaktør og kommunikationsrådgiver på større kulturprojekter som fx Kulturhavn Kronborg og Frederiksberg Have.

Jeg fungerede desuden som fast taleskriver for ministeren til bl.a. indvielser ved statens slotte og haver.

#redaktør #web #projektleder #PR #taler #strategi #magasin