Tænk på kunden som en ny og interessant person, du ønsker at lære bedre at kende! Stil spørgsmål og lær kunder og brugere bedre at kende.

Stil spørgsmål og bliv klogere!

KONKRET HJÆLP FRA DEN JOURNALISTISKE VÆRKTØJSKASSE

Vil I gerne have styr på, hvordan I kommunikerer bedre og kommer i kontakt med jeres kunder og brugere? Med de journalistiske grundredskaber som spørgeteknik, interview og vinkling hjælper jeg jer med at formidle jeres budskaber. Det gælder om at få så godt et afsæt for jeres kommunikation som muligt.

Jeg har stor erfaring med at arbejde med PR og journalistik og kan hjælpe jer med alt lige fra analyse målgrupper til konkrete artikler, nyhedsbreve, pressemeddelelser, debatindlæg, cases og taler.

KUNDERNE I FØRSTE RÆKKE

Inden pressemeddelelsen bliver sendt afsted, eller talen bliver skrevet, er det en god idé at bruge energi på at finde frem til, hvem jeres kunder og brugere er, og hvad de interesserer sig for.

I kan med fordel spørge ind til:

  • Hvem er de?
  • Hvad interesserer de sig for?
  • Hvilke kanaler befinder de sig på?
  • Hvorfor skal de lytte til, hvad I fortæller dem?

Vil I GERNE HAVE AT JERES KUNDER LYTTER TIL JER?

 

Fakta om PR på nye kanaler

PR arbejdet i dag er udvidet til at foregå på andre kanaler end fx via pressemeddelelsen, der sendes til udvalgte medier. Sociale Medier og events er i dag fx vigtige i forhold PR, fordi mange journalister også orienterer sig her og laver dele deres research. Via sociale medier kan jeres virksomhed eller organisation komme i direkte dialog og skabe relationer til de kunder og brugere, der er mest interessante for netop jer. Men kun hvis I fortæller dem noget, der er relevant og interessant for dem.

Måske er I også interessede i, hvad jeg kan som:

TEKSTFORFATTER

Organisationens DNA
i en bouillonterning. Kernefortællingen er
jeres vigtigste historie.

#MARKETING #BRAND #IDENTITET #HISTORIE #KERNEFORTÆLLING #IDENTITET #PROFILTEKST #KAMPAGNE

RÅDGIVER

Gør rejsen mod jeres strategiske mål lettere med tydelig intern og ekstern kommunikation.

#STRATEGI #MÅL #ORGANISATION #KOMMUNIKATION #PROJEKTER #HANDLEPLANER #RÅDGIVNING