Jeg rådgiver altid mine kunder til at tage udgangspunkt i deres brugere frem for sig selv.

At være modtagerorienteret i stedet for afsenderorienteret. Men jeg tænker, at du er landet på denne side, fordi du ønsker at vide lidt mere om kvinden bag tastaturet.

ORDNØRD MED SKRIVEBORD PÅ MUSICON

Bag KOMMPAGNIET står jeg, Trine Frederiksen. Mit professionelle fundament er journalistisk. I løbet af de seneste 15 år har jeg bygget oven på journalistikken i arbejdet som kommunikationsrådgiver, webredaktør, social medie-strateg og projektleder. Med mere!

Jeg driver KOMMPAGNIET fra Roskilde-bydelen Musicon med Danmarks Rockmuseum, Rabalderparken, Roskilde Festival og en ny højskole som nærmeste naboer. Musicon er en kreativ bydel i postnummeret 4000. En skøn blanding af rå beton, kreative mennesker, nye arbejds- og boformer, studerende og rockmusik.

Læs mere om, hvad jeg kan

Ord skaber...

Fagligt fællesskab og god udsigt. Hver dag.

Tina Sundstrup på vores fælles kontor.Jeg arbejder i et venligt kontorfællesskab sammen med en række andre selvstændige, som tilsammen udgør en mangfoldighed af kompetencer.

Ved skrivebordet overfor mig nyder jeg hver dag udsigten til en af mine bedste samarbejdspartnere: Grafisk designer Tina Sundstrup fra Formsproget.

Når det giver mening for vores kunder, slår vi vores to CV’er sammen. Tina tager sig af det visuelle, jeg klarer ordene, og sammen løser vi alt det, der ligger midt imellem. Tina og jeg arbejder fast sammen om opgaver, som kræver en visuel og formidlingsmæssig indsats, som går hånd i hånd fx websites, publikationer mm. Det samarbejde har flere af vores kunder haft glæde af.

Gem

Min erfaring har bragt mig vidt omkring inden for mit felt. De seneste år som journalist, projektleder, strategisk rådgiver og redaktør – digitalt og analogt…

En kop kaffe

HELT KORT

» 15 års erfaring med journalistik, kommunikation og marketing i fx Socialministeriet, Finansministeriet, DR, TV2 og TOP TOY A/S

» Journalist fra Roskilde Universitet

» Uddannet projektleder hos Implement Consulting Group

» Erfaren nyhedsredaktør og -skribent

» Skriver om alt lige fra vandledning til uddannelse

» Brænder for opgaver, der gør en forskel for mine kunder og deres kunder

» Sætter stor pris på mangfoldighed – hos både mennesker og i opgaver

 

Glæde er en stor del af min drivkraft både privat og arbejdsmæssigt 😀

Trine + drenge

PRIVAT

Bor  i Roskilde

Deler hus og hverdagsliv med mand og to skolebørn

Sponsor for RB 1906 U11 drenge

Når jeg ikke arbejder på spændende opgaver for mine dejlige kunder, laver jeg mad, dyrker naturen og prøver ihærdigt at holde sangstemmen ved lige med korsang.

Jeg drømmer om at lære at spille guitar og udvide mit ordforråd i tysk  – indtil da klarer jeg mig fint på både engelsk og fransk.